Videos


Obligimet e Burrit ndaj Gruas - Irfan SalihuEs-Selamu Alejkum

Ju paraqesim ligjeraten me Hoxhë: Irfan ef. Salihu "
Tema: " Obligimet e Burrit ndaj Gruas "

E lusim All-llahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga kjo që dëgjojmë. Amin.

Hoxhë Irfan Salihu u lind më 23 gusht të vitit 1971 në qytetin e Prizrenit, ku edhe me sukses e përfundoi shkollimin fillorë në vitin 1986. Më pas i vazhdoi studimet në medresenë e mesme Alauddin në kryeqytet.

Pas përfundimit të medresesë më 1986, hoxha jonë i vazhdoi studimet në qytetin e Medines. Mirëpo, për shkak të disa rrethanave familjare, u detyrua ti braktisë ato përkohësisht për tju rikthyer librave sërish pas një viti e gjysmë, por kësaj radhe në shtetin e Jordanisë.

Këtu, hoxha Irfan Salihu e përfundoi fakultetin e Sheriatit në degën fikh-usul, në vitin 1999. Njëherit gjatë periudhës së studimeve, hoxha e pati fatin që ti bashkohet karavanit të gjatë të nxënësve të dijetarit të mirënjohur shqiptarë Muhamed Nasirudin Albani, Zoti e pastë mëshiruar.

Hoxha Irfan Salihu aktualisht jeton dhe vepron në qytetin e Prizrenit, si Imam në xhaminë Suzi Zerrini dhe njihet për ligjeratat e tij në tribunat e ndryshme, si brenda ashtu edhe jashtë vendit.

Poashtu, hoxha është përkthyes dhe recenzent i shumë librave me karakter fetarë. Prej të cilave Ta mësojmë Islamin dhe Disa tregime për fëmijë janë shumë të njohura për lexuesin shqipëtarë, veqanërisht përmes setit të librave Biblioteka familjare.

ekrem avdiu, bekir halimi, enes goga, mazllam mazllami, jakup hasipi, sadullah bajrami, zekerijah bajrami, shefqet krasniqi, irfan salihu, enes rama, mehdi, albani, kosova, shqip, albanian, shqiperia, shqipni, kosove, uck, kla, stupcat, cima, leci, qumili, adem ramadani, shkurte fejza, shyhrete behluli, prizren, rugova, mitrovica, tetova, adem jashari, peja, prishtina, ferizaj, gjilan, tirana, tirona, humor, komedi, muzik, rap, filma, valle, vajza, potpuri, kange, kenge, kenga, katolik, thyrja e kufirit, shqiptare, ligjerate, debat, ligjerata, islam, xhami, xhamia, hoxhe, hoxhallar, imam, mesxhid, namaz, musliman, hixhab, ilahi, xhenneti, xhehnemi, mesxhid, kosovar, shqiptar, mekke, qabe, hoxha, kosovo, albania, bajram, haxhi, muselem mazllami, , shkup, maqedoni, ferki shala, fal, shqiperi, hixhabi, evropa, mali zi, ulqini, vdekja, biografi, konvertim, kendim, pavarsia, viti i ri, kur'an, drama , arabisht, arabe, nasheeds, movies, anglisht, english, quran , german, maqedonia, bosna, america, canada, arabia , gjermania, zvicrra, austria, shkupi, ferizaji, kacaniku, shkodra , feja islame, kosoves, historia, patriotik, kosovo, gonxhe bojaxhi, nena tereze, mrekulli, arnaut, abdul kader, etnike, kuran, synet, hadith, synnet, durrës, shkodra, kruja, vlora, gjirokastra, korça, saranda, berat, ulqin, xhihad, muxhahid, muxhahedin, albo, albos, bajram, kacanik, unikkatil, iliria, koncert, peje, shqiptaria, shkolla, bloody alboz, gangsta, rapper, pejon, kapeshnica, shqipet, tba, taravi, vushtrri, imam albani, recitim, kuranit, kur'anit, ligjerat, lecture, dove, albislam, ankebut, sure, ajete, falja, namazit, mysliman, muhammed salAllahu alejhi we selem, muhamet, alejhi selam, profet, pejgamber, mjekra, mjekrosh, ilahije, feja, ders, derse, kosov, ibadet, derguari, femra, vdekja, varri, nikab, xhilbab, medina, shqiptarit, allah, all-llah, all-llahu, ekber, akbar, xhenetli, zoti, nje, monoteizëm, ateizëm, krishtërim, krishti, jezusi, islamik, shejtani, dreqi, mashallah, ezon, muhamed, tekbir, studio, shume mire, xhehenem, xhenet, muhammedi, islame, kamera e fshehur, live, derse, shqipetar, pyetje, përgjigje, radio, davet, dawet, drenica, predikim, hadithe, sunet, moter, motra, ramazani, dhulkarnejn ramadani, mazllum, diaspora Like DigitalMimbar on Facebook: http://www.fb.com/TheMimbar
Follow DigitalMimbar on Twitter: http://twitter.com/DigitalMimbar

Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 72,185
Added: 5 years
Runtime: 46:59
Comments: 17

Tags for this video:  Find more videos in the: "People"
Uploaded by: DigitalMimbar (khalifahklothing)
See more videos uploaded by DigitalMimbar (khalifahklothing)


Related Videos:

Si ta presim RAMAZANIN - Hoxhë Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 5661
Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim ligjeraten me Hoxhë: Irfan ef. Salihu Tema: " Si ta presim RAMAZANIN " E lusim All-llahun (Subhanehu we...
Obligimet e Gruas ndaj Burrit - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 95117
Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim ligjeraten me Hoxhë: Irfan ef. Salihu Tema: " Obligimet e Gruas ndaj Burrit " E lusim All-llahun (Subhanehu...
Ngacmimet e shejtanit në Namaz - Lulzim Susuri
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 26331
Es-Selamu Alejkum, Ju paraqesim ligjërata Islame TEMA " Ngacmimet e shejtanit në Namaz " Ligjërues: Hoxhë Lulzim Susuri E lusim All-llahun...
Silluni mirë me Grat e juaja - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 21929
Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim ligjeraten me Hoxhë: Irfan ef. Salihu Tema: " Silluni mirë me Grat e juaja " E lusim All-llahun (Subhanehu we...
Prekja e ndaluar - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 73969
http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet...
Nata e parë e martesës - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 248590
Uebfaqja zyrtare: http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum! Ju lutemi që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet...
Hajnia - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 16908
Uebfaqja zyrtare :http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum! Ju lutemi që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet...
A deshiron qe ...! - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 14333
http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa të keni mundësi nëpër webfaqet tuaja, nëpër...
Sa është e obliguar nusja ndaj vjehrrit dhe vjehrres?
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 64466
http://www.youtube.com/pyetjepergjigje Përgjigjet Sadullah Bajrami E lusim Allahun të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë - AMIN Shpërndaje
Ku mbet turpi ??? - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 34937
Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim ligjerat me : Hoxhë: Irfan Salihu " Ku mbet turpi ??? " E lusim All-llahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga...
Munafikat - Dyftyrshat - Hoxhë Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 22055
Uebfaqja zyrtare :http://www.islamifejaevertete.com Mësim besimi ne për shkollat e Kosovës - Mbulesa ne shkollat fillore dhe te mesme - Protestat...
Përkatësia jone fetare ( Drenas ) - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 10815
http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet...
''Ramazani mundesi për ndryshim'' - Hoxhë Irfan Salihu (Imam nga Prizreni)
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 19210
Hoxhë Irfan Salihu u lind më 23 gusht të vitit 1971 në qytetin e Prizrenit, ku edhe me sukses e përfundoi shkollimin fillorë në vitin 1986. Më pas...
Irfan Salihu -Nata e Pare e Marteses/ Die erste Nacht in der Ehe
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 47477
UebFaqja Zyrtare: http://islamisot.com Na Gjeni ne Facebook http://www.facebook.com/teduaallah1 & http://www.facebook.com/Loonniii
Shirku - Mëkati që nuk falet - Film Dokumentar
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 123799
Shirku është mëkati më i madh me të cilin është bërë mëkat ndaj Allahut dhe nuk ka krim më të madh se sa adhurimi i dikujt tjetër pos Allahut i...
Pasojat e mëkateve - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 11247
Es-Selamu Alejkum Paraqesim Ligjëratën Islame me temë: '' Pasojat e mëkateve '' Ligjërues: Hoxhë Irfan Salihu (Imam nga Prizreni) E lusim...
Dyert e Furnizimit - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 7341
http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet...
Pse vendosen te mbulohen - TV Klan - Film Dokumentar www.krenaria.com
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 148902
Pse vendosen te mbulohen http://www.krenaria.com Prezenton Film Dokumentar Pse vendosen te mbulohen TV Klan Zone e Ndaluar ekrem avdiu,...
"Disa porosi Profetike" - Mazllam Mazllami
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 24315
Es-Selamu Alejkum http://www.radio-pendimi.info Paraqet Ligjëratë Islame Ligjërues: Disa porosi Profetike - Muselem Mazllami E lusim All-llahun...
Gjërat që e shpëtojnë dhe shkatrrojnë Njeriun - Remzi Isaku
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 26451
Es-Selamu Alejkum http://www.radio-pendimi.com Paraqet Ligjëratë Islame " Gjërat që e shpëtojnë dhe shkatrrojnë Njeriun " Ligjërues: Remzi Isaku E...
A është gjynah me pasë fotografi në murr?
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 20796
http://www.youtube.com/pyetjepergjigje Përgjigjet Zekerija Bajrami E lusim Allahun të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë - AMIN Shpërndaje
FEMRAT E MALLKUARA nga Allahu Subhane ve Teala !!! Irfan Salihu P1

Views: 86282
http://www.audionur.com/islam/ FEMRAT E MALLKUARA nga Allahu Subhane ve Teala !!! Irfan Salihu P1
Pse dobësohet imani ? Hoxhë: Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 17233
Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim ligjerat me Hoxhë: Irfan Salihu " Tema: " Pse dobësohet imani ? " E lusim All-llahun (Subhanehu we te'ala) që të...
Nouman Ali Khan - Contradicting Community
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 79689
http://www.ilmcast.com - Nouman Ali Khan gives a talk at Ilm Summit 2009 addressing the issue of how communities need to face the reality of the...
Jeta e Muhammedit (a.s) Dokumentar Në Gjuhen Shqipe.
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 350318
Like DigitalMimbar on Facebook: http://www.fb.com/TheMimbar Follow DigitalMimbar on Twitter: http://www.twitter.com/DigitalMimbar Dokumentar per...

Comments:

Author festim misini (8 months)
super.

Author Bujar Shala (1 year)
Selamu Alejkum desha te pys se a mund mem tregu dikush cilla ilahi osht
qajo n fillim te kesaj ligjerata?? Allahu ju Shperbleft gjithve

Author 1987halima (4 years)
mashallah edhe sa kan burat shqiptar me msu ihaaaaaaaaaaaaaaa inshallah
mushen me mendt kur ta shikojnket video Zoti e shperbleft hoxhen irfan

Author Dawahislamful (4 years)
Mashallah selam alejkum

Author Ylli Imeri (2 years)
Shume ligjerate e mire. All-llahu te shperblefte hoxhe i nderuar! Es-selamu
alejkum!

Author videobeka (4 years)
Selam alejkum Allahu te shperbleft hoxhe Irfan salihu edhe ty
khalifahklothing qe e ke vendos ket video se me te vertet e meriton sic po
shihet sa shum ligjerata jan nga ju Allahu ju shperblfeft selam alejkum.

Author erTan Agës (3 years)
Bravo Irfan Shum Mir Ke Fol Qetu :) Ishalla Ju Mushen Ment Ktyve Trive

Author DigitalMimbar (khalifahklothing) (5 years)
flm qe ke dhen koment pozitv per ligjeraten ndoashta je shqiptari i par qe
jem koment

Author Ismail Saliji (1 year)
Alejkum selam, ilahija eshte "burrat e sodit" interperetuar nga Ademi
Ramdani, selame

Author jeton hoti (4 years)
Selamalejkum Allahu te shpervleft hoxh i nderuar

Author celi gl (5 years)
selam alejkum vllezer dhe motra inshallah Allahi i shperblen te gjith ata
qe mundohen me shpernda fjalen e Allahut khalifahklothing Allahu te
shperbleft vlla per mundin tuaj ka nje koh te gjat qe hy ne kanalin tend
dhe me pelqen pasi ka qka te shikohet si ne shqip ashtu eedhe ne anglisht

Author timisel79 (4 years)
ALLAHU e shperbleft hoxhen e nderuar dhe ti vella per mundin qe ke ber

Author Blerim Nebiu (5 years)
selam alejkum wr wb me ka pelqyer ligjerata e hoxhes se nderuar,Zoti ju
shperbleft per kete video inshaAllah.

Author masteryh (5 years)
lol they name it that when upload then they change the name later

Author KosovaIslamicState (3 years)
Es-Selamu Alejkum , Allahu e shperbleft hoxhen , khalifahklothing ,
xhematlijt edhe gjith pasuesit e pejgamberit salAllahu alejhi ue selam me
xhehnet dhe Allahu na bashkoft inshAllah, Allahu na udhzoft dhe na
embelsoft Islamin n`zemrat tona

Author E dua Allahun , I love Allah (3 years)
@khalifahklothing eselemu alejkum o vlla a i kontrollon ti komenten nëpër
videot e tua apo vet po lejon me dhën komente të fëlliqura banale mos more
vlla kontrolloj ma shpesh

Embed Video:

URL 
Link 

Search Video

Top Videos

Top 100 >>>

Videos

Analyse website